D’una costa a una altra a Swansea!

Aquest estiu agafareu l’avió… i gairebé la barca! Si trieu la ciutat de Swansea per al vostre curs d’anglès a l’estranger, gaudireu de la costa anglesa com mai!

Swansea és una petita ciutat costanera del sud de Gal·les (Anglaterra), amb una forta tradició marítima i cultural. Es troba ben a prop de Cardiff i Tenby, ciutats emblemàtiques que visitarem durant l’estada. Tots aquells joves de 15 i 17 que vulguin treure el seu esperit més aventurer tenen un lloc a Swansea!

A més, us hem preparat un calendari ben ple: els matins estudiarem anglès en petits grups i amb professors especialitzats que us explicaran tot el que necessiteu per millorar el vostre English i fer unes bones classes d’speaking! Les classes d’anglès es faran a les instal·lacions del Gower College, una escola de formació professional amb un ampli ventall de cursos.

I a la tarda tampoc pararem quiets: esports, visites culturals, orientació, classes de Zumba… Uau, move your body!

Preparats per aprendre i allotjar-vos amb una autèntica família anglesa a Swansea?

Més informació i reserves!

Check Also

Obrim reserves pels cursos d’anglès a l’estranger 2020!

Ja podeu fer el check-in! Prepareu l’equipatge i, sobretot, les ganes d’aprendre anglès perquè, des …