Pont de l’1 de Maig: de pont en pont… i d’aventura en aventura!

Els ponts són ideals per quedar-se a casa… A una de les nostres cases de colònies! I el proper 1 de maig, no volem que sigui diferent. Aquests són les cinc propostes que us fem per aquests dies:

  • A la Bisbal de l’Empordà ens espera una enfangada monumental! Farem anar el torn, cuinarem pastissos i ja veurem com acabem la olimpíada familiar que us tenim preparada!
  • Si sou més de muntanya, us recomanem anar al Parc d’aventura al Montseny. Circuit de ponts, sortides al bosc, rappel, tir amb arc…  No pararem ni un moment! A més, visitarem l’històric Castell de Montclús.
  • Potser sou més de mar? Llavors convertiu-vos en una autèntica banda de pirates a Albatros, Costa Brava! Escalarem un boulder i aprendrem a tirar amb arc per ser els més temuts del mar. També visitarem Calella de Palafrugell, el litoral rocós i el fons marí per conèixer pam a pam el que ens depara el mar.
  • Us atrevireu a entrar dins el bosc encantat de La Noguera? El pont també pot ser una bona excusa per entendre millor els reptes de la natura i observar el cel estrellat. Aprofiteu el pont per despertar el cos i la ment desenredant misteris entre tirolines i diversió!
  • Pels que s’hagin quedat amb ganes d’emocions fortes i aventura, us espera un pont frenètic al Pirineu amb ràfting inclòs! Ep, que encara no us hem dit el millor: Després d’un llarg dia d’activitats divertides… dormireu en un hotel!

I a més, teniu la pensió completa i totes les activitats incloses des de 23€ per persona i nit. Afanyeu-vos, que ja només queden les últimes places!

Més informació i reserves

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …