L’aventura més èpica d’aquest estiu és a La Garrotxa!

Benvinguts a Mas Pinsach! Aquesta casa de colònies serà el vostre regne durant vuit dies, en els que només podreu parlar la seva llengua: l’anglès.

Medieval Kingdom dóna l’oportunitat a tots aquells petits cavallers i guerreres de la casa a pujar a un cavall, empunyar l’espasa i participar en veritables justes i tornejos, mentre practiquen l’anglès. Per aquells que no ho sàpigueu, hi ha molts misteris amagats en les terres garrotxines… Sereu capaços de resoldre tots els enigmes de la Santa Pau court?

En aquestes colònies, el treball en equip i les ganes de passar-ho bé seràn el més important per als nens i nenes de 8 a 14 anys que es vulguin afegir a l’aventura medieval i ser prínceps, cavallers i heroïnes per uns dies!

Us convidem a viure un estiu que farà història!

Més informació i reserves!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …