Aturat amb l’anglès? A Athlone t’esperem!

Sabíeu que un idioma és molt més que una llengua? Representa la cultura, els costums i la gent d’un país. Volem que us emporteu molt més que un idioma, i per això a Athlone no només aprendrem anglès… Us convertirem en autèntics irlandesos!  

Athlone és un poblet del centre d’Irlanda que representa perfectament l’esperit del país: Cada pedra té una llarga història. De fet, a Athlone hi ha un magnífic castell normand del segle XIII que en el passat va ser un punt estratègic molt important durant les guerres entre els catòlics i els protestants.

Nosaltres també portarem molta guerra en aquesta estada! Les activitats estan directament inspirades de la tradició irlandesa per poder aprendre-les en primera persona: buscarem tresors, aprendrem la dansa irlandesa, practicarem el hurling i el futbol gaèlic i farem tallers d’arts per treure el nostre celta de dins.  A més, entre les classes i viure amb una família irlandesa segur que acabeu de fer un repàs a totes els seus costums i tradicions, i practicaràs l’anglès un munt!

Aquest estiu, no aprengueu anglès… Viviu l’anglès!

Més informació i reserves!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …