Apunta’t a l’aventura més emocionant del Pirineu!

Amb ganes de viure emocions fortes i aprendre anglès a la vegada? Per als buscadors d’adrenalina d’entre 10 i 17 anys, us proposem les activitats més emocionants al Pirineu lleidatà amb Emotion Pirineu. A més, la casa de colònies… és un hotel!

Sens dubte, el plat fort de les colònies és el duatló que farem al mig de les muntanyes amb trekking i ruta amb BTT. Però no és l’únic que ens espera! Veurem quin és el millor equip a l’hora d’empastifar-nos a la festa de la pintura i sabrem què es sent anant amb quad… Sí, amb QUAD! I encara més: durant les colònies practicarem l’anglès entre amics per tenir “the best level”!

Vosaltres trieu la durada de les colònies (7, 8, 14 o 15 dies) i com hi  voleu arribar (tenim opció de bus!).

Us atrevireu a fer pujar l’adrenalina al màxim?

Més informació i reserves!

Check Also

LAST CALL FOR PASSENGERS: ÚLTIMES PLACES

Qui no corre… no vola! Últimes places pels nostres cursos d’anglès a Anglaterra, Irlanda i …