Aprendre anglès a Cardiff amb les millors “Gal·les”!

Aquest estiu a Cardiff t’hauràs de preguntar més d’un cop en quina època vius! La capital de Gal·les és ben curiosa, plena de contrastos entre edificis súper moderns, com el Millenium Stadium, i altres que et faran viatjar dos mil·lennis enrere, com el Castell de Cardiff!

Però per molt que ens fem un embolic amb tantes èpoques, les visitarem totes! A més, anirem a la bolera, a la piscina, a la Barry Island… I estudiar anglès ho farem en un dels centres educatius més grans del País de Gal·les, el Cardiff & Vale College. Les classes seran impartides en grups petits i per professors especialitzats, amb qui reforçarem especialment l’speaking.

Cardiff

Encara més: t’allotjaràs amb una família local, i per entendre-t’hi hauràs de seguir parlant l’anglès sí o sí! Però no et preocupis, amb tot l’anglès que hagis practicat amb els teus nous amics segur que us entendreu perfectament!

Més informació i reserves!

Check Also

Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir …