Un tip d’anglès a Tipperary!

Avís per als viatgers més joves: Si els vostres fills tenen entre 11 i 13 anys, voleu que s’ho passin genial i aconsegueixin un perfect english, els esperem a Tipperary!

Tipperary és una població irlandesa rodejada de fantàstics paisatges i monuments espectaculars. Ja els hi hem preparat un munt d’activitats: Visitar el Cahir Castle, un dels castells més ben conservats d’Irlanda, i les sorprenents coves de Mitchelstown, a més de fer excursions a les ciutats de Cork i Limerick. També farem teatre, dansa irlandesa, gimcana fotogràfica, esports en equip… I els nostres monitors sempre els acompanyaran!

I sobretot, ens farem un tip de parlar l’anglès! Les famílies d’acollida acompanyaran als vostres fills a l’escola, on primer estudiaran anglès amb professors especialitzats i després practicaran l’speaking amb un nadiu irlandès perquè puguin perfeccionar tot el que han après amb un bon accent!

No deixeu que perdin l’oportunitat de visitar un país estranger, millorar l’anglès, passar-ho d’allò més bé… i viure una experiència inoblidable!

Més informació i reserves!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …