Un curs d’anglès a York que farà història!

Preparats per viatjar en el temps…? Doncs només heu d’anar a un dels nostres cursos d’anglès a York, Anglaterra. La ciutat de York és coneguda per ser una ciutat històrica i antiga, i no és d’estranyar: Va ser fundada l’any 71, fa ni més ni menys que 1.946 anys!

Tant romans com víkings hi ha passat, i ara nosaltres també hi deixarem empremta! A més de fer tres hores diàries d’anglès, aprendrem la història i visitarem el castell de York i la Jorvik Viking Center, on ens posarem a la pell d’autèntics víkings!

Podeu escollir entre programes d’11 i 21 dies per formar-vos a les instal·lacions de St Johns University, fundada l’any 1841 i situada al centre de la ciutat al costat de la Catedral de York. A més durant tot el curs us allotjareu amb una autèntica família britànica, endinsant-vos en la manera de ser i les tradicions angleses.

Més informació i reserves!

Check Also

Colònies a Casa durant el confinament del Coronavirus

Davant l’excepcionalitat de la situació actual, a Rosa dels Vents volem ajudar a les famílies a …