NOVETATS DE LES COLÒNEIS D’ESTIU 2017!

Un nou estiu, noves colònies, nous amics… i un munt de novetats! Preparats? Perquè aquest estiu els vostres fills viuran una gran aventura que recordaran per sempre! Descobriu les noves colònies d’estiu 2017:

ESCAPE MAS BADÓ
escape-mas-bado-colonies-estiu-2017Passadissos secrets i els enigmes més divertits s’amagen per tot Mas Badó… i seran la clau per poder-ne sortir! Explorar la casa, treballar en equip, fer servir l’agilitat física i mental i tenir mooooooltes ganes de passar-s’ho bé seran requisits indispensables.

Però de fet, potser no voldran marxar! Perquè també farem BTT, piscina, jocs de nit, festa temàtica, disco, esports… i un gran espectacle final! Tot en un mas envoltat de natura a Sant Quirze de Safaja, a només 45 km de Barcelona.
Us apunteu a l’ESCAPADA?

MEDIEVAL KINGDOM
medieval-kingdom-colonies-estiu-2017Unes colònies que faran història! Els torneigs, les justes entre cavallers, els antics mercats i oficis i els emocionants desplaçaments a cavall ens faran reviure l’època medieval al Regnat de Pinsach, tota una ‘fortalesa’ al Parc Natural de la Garrotxa.

La immersió serà total, ja que també farem totes les activitats en anglès: archery, adventure trainning, air shuttle, aquatic competition, game of kingdom, medieval party, swimming pool every day… i molt més!

Aquest estiu a a Mas Pinsach, ‘un per a tots, i tots per a un”!

Però les novetats no s’acaben aquí! Per exemple, també renovem el campus Premium de Futbol d’alta tecnificació amb nous jugadors i entrenadors de 1a divisió, i ara hi afegim activitats d’aventura: quads, btt, aquaesports i tir amb arc entre moltes d’altres per seguir fent equip fora del camp.

Visiteu la nostra web per veure què més us tenim preparat!

Reserva ara!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …