New destination: Residència St John’s College

Us proposem una nova destinació al Regne Unit per posar-vos les piles amb l’anglès aquest estiu: la residència St John’s College.

Les cases d’estil victorià del campus seràn el vostre allotjament, enmig de la tranquil·la població de Southsea. Estareu a prop de ciutats com Portsmouth, Southampton, Winchester… i només a dues hores de Londres!

1  2

El poble és petit, però gens avorrit. Si us deixeu perdre per la seva platja, descobrireu el Blue Reef Aquarium que us deixarà bocabadats amb els seus taurons! També podreu conèixer l’escola centenària de Southsea al centre del poble, les drassanes navals amb antics vaixells i una àmplia oferta de botigues i oci.

A l’escola tampoc li falta res. Està equipada amb classes, sales de joc, biblioteca, un teatre i espais on poder jugar en equip i practicar un munt d’activitats: esports, jocs d’orientació, gimcanes… I també talent shows!

També tindreu la possibilitat de fer excursions, i escollir descobrir la famosa ciutat de Southampton o Chichester, un petit poble que us enamorarà.

4  5

A punt per viure el millor estiu de la vostra vida en aquest encantador poblet coster d’Anglaterra?

Més informació i reserves Contact us on Facebook!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …