Reserves obertes! Que comenci l’aventura!

Ja hem obert reserves per les colònies d’estiu 2017! Amb o sense anglès, us espera un món d’emocions, nous amics, els monitors més divertits i una experiència al·lucinant! I no cal que us preocupeu ni pels sortejos ni per les preinscripcions: amb nosaltres teniu plaça assegurada!

Voleu saber què us tenim preparat?

  • Si els vostres fills no poden parar quiets a la cadira, les aventures aquàtiques i nàutiques o les de muntanya saciaran les seves ganes d’adrenalina! El futbol és la seva passió? Els millors entrenadors els ensenyaran a ser uns “cracks” al campus professional de futbol.
  • Si prefereixen resoldre endevinalles i trencaclosques, aquest any Rosa dels Vents estrena l’Escape Mas Badó. Només si treballen junts i utilitzen el seu cap podran sortir del mas… Aconseguiran tornar a casa?
  • N’hi ha que somien en ser actors i actrius de cinema o DJ’s… En altres paraules, són tots uns artistes! Deixa que creïn obres i us enlluernin amb les seves actuacions després de gaudir de les colònies DJ Productor musical o Paramount Film Academy.
  • Potser als vostres fills els desborda la imaginació i es passen el dia fent justes amb espases, sent prínceps encantats o bruixetes… Feu que passin un estiu de conte amb l’escola de màgia o el Mediaval Kingdom!
  • I si els hi agrada preguntar-se què hi ha més enllà de les estrelles, també hi ha un lloc per a ells a Rosa dels Vents, on observarem el cel per a avivar la seva curiositat i resoldre preguntes tots plegats.

I això no és tot! Descobreix totes les colònies a la nostra web des de només 299€!

Reserva ara!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …