Inscripcions obertes per als cursos d’anglès a l’estranger 2017!

IMG_8890_filtresAfanyeu-vos perquè marxaran volant… cap a Anglaterra, Irlanda i Malta! Ja podeu reservar el vostre curs d’anglès a l’estranger per a l’estiu de 2017. A la web de Rosa dels Vents with Student Travel Camps hi trobareu totes les opcions d’allotjament en residència o en família, diverses novetats que us tenim preparades i fins i tot un mapa de destinacions per orientar-vos a l’hora d’escollir el millor curs per a vosaltres.

Un nou idioma, un nou país, una nova cultura i un munt d’amics faran que el millor estiu de la teva vida te’l passis estudiant! I és que tenim la combinació perfecta: professors nadius especialitzats en l’ensenyament de la llengua anglesa a alumnes d’arreu del món, i els monitors bilingües de de Rosa dels Vents que, a més d’acompanyar tots els estudiants des de la sortida del vol, dinamitzaran totes les activitats lúdiques i esportives que hi ha preparades.

Prefereixes visitar Dublin, Manchester o Londres? El bàsquet o el rubgy? Endinsar-te a l’Aquàrium de York o conèixer com treballen els bombers i la policia de Trowbridge? I què tal una trobada amb joves anglesos? Tenim desenes d’activitats preparades durant les estades, cursos amens i pràctics i tot per una relació qualitat/preu imbatible: 11 dies des de 949€ amb vol inclòs!

Comptem amb cursos acreditats pel British Council i també per ACELS (Accreditation and Co-ordination of English Language Services), a més de comptar amb la certificació English UK Partner Agency i som agents autoritzats de Quality English. Vols saber-ne més?

Més informació i reserves Contact us on Facebook!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …