READY FOR 2017? Recordem alguns dels millors moments del 2016!

Ben aviat obrirem inscripcions pels nostres cursos d’anglès a Anglaterra, Irlanda i Malta! Mentrestant, comencem l’any recordant alguns dels millors moments viscuts pels nostres estudiants durant el 2016.

El millor estiu de la teva vida… te’l passaràs estudiant!

Durant la seva estada els estudiants, a més a més d’aprendre anglès i fer classes, realitzen un munt d’activitats. Els nois i noies que l’estiu passat van escollir viure una experiència única van descobrir racons increïbles de les ciutats on s’allotjaven! Per exemple, alguns van impregnar-se d’art contemporani a través d’una gymkhana al Tate Liverpool o van recòrrer els llocs més importants de la trajectòria de The Beatles!

Altres s’allotjaven en un verdader castell, com el de Chetham’s School a Manchester, des d’on van fer excursions a les ciutats i paratges més emblemàtics: Londres, Liverpool, Oxford, Whitby… I els museus més xulos: l’Archeology Museum de Dublín o el National Museum of Cardiff o el National Football Museum!

Van descobrir la Gales profunda, es van sentir com els antics víkings i van conèixer el seu pas per Waterford; fins i tot van remar pel Roath Botanic Garden de Cardiff! També hi va haver temps per altres activitats com bowling, anar a parcs aquàtics, a la platja…

Tots ells van tornar a casa amb una pila de records increïbles a les maletes, un millor coneixement de l’anglès i moltíssimes amistats!

Informació cursos 2017

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …