Torneu a casa aquest Nadal!

Com que som conscients que al Nadal l’única preocupació hauria de ser passar-ho bé i estar en família, a Rosa dels Vents us ho posem fàcil.

Del 24 de desembre al 8 de gener podreu tornar a casa, a les nostres cases de colònies, i gaudir el moment nadalenc que més us vingui de gust, ja sigui la nit de Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any o els Reis. Tenim programes per a qualsevol d’aquestes celebracions.

Torneu a la casa que mes us agradi! Al Castell de Fluvià, Mas Badó, Albatros, Pou del Glaç i a l’Hotel Condes del Pallars us esperen l’esperit nadalenc i una festa totalment organitzada, així que el vostre únic encàrrec serà passar-ho d’allò més bé, gaudir d’una bona cuina casolana, fer cagar el Tió i brindar per un gran any nou.

Aquest Nadal feu que sigui diferent. Us esperem a casa, famílies!

Consultar els programes

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …