Descomptes pel Pont de la Constitució, el pont de la Diversió!

El Pont de la Constitució l’heu d’aprofitar! Amb Rosa dels Vents trobareu diferents opcions per gaudir d’uns grans dies en família a la natura i fer un munt d’activitats entretingudes.

Del 2 a l’11 de desembre, al Pou del Glaç, Castell de Fluvià, Mas Badó i a l’Hotel Condes del Pallars*** us esperem amb els braços oberts i amb moltes ganes de passar-ho bé. Tant petits com grans trobareu moltes coses a fer a qualsevol de les quatre cases, incloent entre les possibilitats l’escalada en rocòdrom, el tir amb arc, la tirolina o les rutes en BTT.

D’altra banda, cadascun dels quatre destins ofereix activitats úniques, com “El bosc dels sentits” de Pou del Glaç, el jump extrem del Castell de Fluvià, “El laberint del misteri i la cambra secreta” de Mas Badó o el làser tag i les olimpíades d’hivern del Pallars***. Tot està preparat per aconseguir que els integrants de la família ho passeu d’allò més bé i exprimiu al màxim el pont.

Aprofiteu aquests dies lliures i tingueu una experiència en família a la natura. A més, les quatre opcions ofereixen un descompte del 15% per a 3 nits i d’un 25% per a 4 nits o més. Us hi esperem, famílies!

Consultar els programes

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …