Un gran dia en família a la natura!

Us agrada passar temps en família a la natura? Si és així, el Castell de Fluvià us està esperant. Els caps de setmana podeu venir a passar el dia en família al cor del Parc Natural del Montseny.

Aquí hi trobareu unes instal·lacions absolutament segures i adaptades als infants, formades per pistes poliesportives, camps de futbol, bàsquet, piscines i parcs infantils. A més, també disposareu d’una finca de 7 hectàrees de terrenys i boscos, on podreu buscar bolets i collir castanyes, fer rutes o visitar el Llac i l’ermita romànica del Castell. I si encara voleu més emocions per acabar de passar una gran jornada, us oferim fer 2 activitats d’aventura, com el tir amb arc, jump extrem o el circuit de cordes i ponts elevats.

D’altra banda, l’àpat també s’inclou al pla. Al Castell de Fluvià gaudireu d’un dinar casolà amb plats diferents per adults i nens, acabant de completar l’experiència d’un dia magnífic. Us hi esperem a tots, família!

Reservar

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …