Ja són aquí les colònies escolars de tardor

Un any més deixem l’estiu enrere, però mai la diversió! A la tardor s’hi poden fer moltes activitats emocionants i gaudir dels entorns naturals que la terra ens ofereix, experimentant un munt d’aventures i gaudint de preus especials i facilitat per triar dates!

Tenim moltes cases preparades per acollir els joves aventurers, que podran realitzar diferents estades de 3 a 5 dies, incloent visites d’un sol dia i algunes d’elles en anglès! Els nostres programes posen a la vostra disposició Marcel Maillot, Pou del Glaç, Castell de Fluvià, Mas Badó, Torreferrana i Can Mundet… No us ho podeu perdre!

Reserveu les vostres colònies escolars amb una sola trucada i tot organitzat: el preu inclou autobús, el programa d’activitats i el servei de monitors 24h.

Consulteu el nostre catàleg o demaneu-nos més informació trucant al 902 200 005!

Check Also

Obrim reserves pels cursos d’anglès a l’estranger 2020!

Ja podeu fer el check-in! Prepareu l’equipatge i, sobretot, les ganes d’aprendre anglès perquè, des …