Ja són aquí les colònies escolars de tardor

Un any més deixem l’estiu enrere, però mai la diversió! A la tardor s’hi poden fer moltes activitats emocionants i gaudir dels entorns naturals que la terra ens ofereix, experimentant un munt d’aventures i gaudint de preus especials i facilitat per triar dates!

Tenim moltes cases preparades per acollir els joves aventurers, que podran realitzar diferents estades de 3 a 5 dies, incloent visites d’un sol dia i algunes d’elles en anglès! Els nostres programes posen a la vostra disposició Marcel Maillot, Pou del Glaç, Castell de Fluvià, Mas Badó, Torreferrana i Can Mundet… No us ho podeu perdre!

Reserveu les vostres colònies escolars amb una sola trucada i tot organitzat: el preu inclou autobús, el programa d’activitats i el servei de monitors 24h.

Consulteu el nostre catàleg o demaneu-nos més informació trucant al 902 200 005!

Check Also

Caps de setmana amb raquetes de neu

Aquest hivern canviem les raquetes de tennis… per les de la neu! Veniu amb la …