Al setembre l’estiu, encara és viu!

I les nostres colònies, també! 😀

Ens encanta aprofitar el bon temps, per això us proposem esprémer al màxim l’estiu fins la primera quinzena de setembre!

Els vostres fills i filles podran acabar de carregar les piles abans de començar el col·legi a la nostra casa de colònies de Castell de Fluvià, situada a Sant Esteve de Palautordera, a prop de Barcelona.

Amb el programa “Aquadventure”, podran gaudir d’unes colònies plenes d’aventures amb els nostres monitors pels circuits de ponts elevats, fent tirolina, escalada o gaudint d’una sortida al parc aquàtic d’illa Fantasia! I si voleu, també podeu afegir-hi classes d’anglès per acabar de passar un estiu AWESOME!

Us hi esperem!

Més informació

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …