Unbelievable com de bé s’ho estan passant a l’estranger!

A Anglaterra, Irlanda i Malta hi tenim un munt de joves aprenent anglès i vivint una de les millors experiències de les seves vides amb els cursos de Rosa dels Vents with Student Travel Camps.

Tots ells estan gaudint l’experiència i aprofitant-la al màxim, divertint-se i millorant els seus coneixements de la llengua i la cultura que ara mateix els envolta. Al cap i a la fi, els nostres programes d’activitats i formació no deixen temps per avorrir-se… Tenen als vostres fills actius constantment!

Gimcana a la Chester University, cuina i cricket al Midleton College, mini-curs de fotografia i classe de hip-hop a St. John’s on the Hill, “talent show” a St. Martin’s Ampleforth, caça del tresor a Athlone, el primer “Project Work” a Dublín, amb el que els estudiants treballen el que han estat aprenent, jocs d’aigua a Exeter, tour en bici a Kilkenny, parc aquàtic a Malta, bitlles a Guildford, visita al centre esportiu de Swansea, coneixement de la cultura irlandesa a Tralee, visita al York Castle Museum… I molt més, of course!

No podem explicar totes les emocions i activitats per les que estan passant els vostres fills, perquè en són masses, però aquí us deixem un recull d’imatges que us n’ensenyaran una petita part. Recordeu que podeu seguir les seves aventures a través de l’enllaç del bloc que vau rebre per correu electrònic.

See you soon!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …