Ofertes d’agost de Turisme en Família

Per temporada alta… temporal d’ofertes!

Durant les dues primeres setmanes d’Agost us hem preparat un munt d’ofertes perquè pugueu gaudir de les millors vacances en família, amb les millors activitats conjuntes per a pares i fills i, com sempre, amb l’animació dels nostres monitors, que ho tenen tot a punt per no deixar que us avorriu ni un moment.

L’Estartit, Tossa de Mar, Rialp, Àger i Palamós són algunes de les destinacions que posem a la vostra disposició a uns preus d’escàndol: des de 26€ persona/nit. Tant si preferiu el mar com la muntanya, prepareu-vos per unes vacances ben actives: navegació a vela, paintball, quads, ràfting, tir amb arc, BTT, snorkel, paddle surf, senderisme, activitats de lleure nocturn, festes de disfresses, olimpíades en família… n’hi ha per tots els gustos.

I a l’Hotel Condes del Pallars*** entre el 23/7 i el 6/8 teniu un 25% de descompte per estades a partir de 3 nits!

VEURE OFERTES

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …