Les milllors destinacions de turisme en família amb Rosa dels Vents

A punt per les millors vacances en família? A Rosa dels Vents comptem amb més d’una dotzena d’allotjaments repartits per tot Catalunya i envoltats per paratges naturals d’una gran bellesa. A tots ells hi gaudireu de les millors activitats conjuntes per a grans i petits de la mà dels nostres monitors, ja sigui en casa de colònies o en hotel de 3 estrelles. A continuació us donem un cop de mà per escollir la destinació que més s’adapti als vostres gustos:

El Vallès Oriental i el Moianès

Si us ve de gust un turisme en família amb el que us pugueu iniciar en el món del cavall i conèixer de prop altres animals com ovelles, cabres, conills o pollets, no us podeu perdre les vacances d’estiu al Montseny, al Castell de Fluvià. D’altra banda, també pot ser interessant sentir-se com un mag, aprenent les propietats de les plantes i diferents trucs de màgia, mentre voles amb les tirolines o amb el Gronxador Gegant. Si això us crida més l’atenció, les vostres vacances han de ser a Mas Badó.

El Pirineu

Pel que fa al Pirineu, a l’Hotel Condes del Pallars hi sentireu l’adrenalina fent rafting per les aigües braves del Noguera Pallaresa i exercitareu la ment participant a un joc de pistes molt entretingut. Tot i així, si el que realment voleu fer és participar en un Lip dub, fer Trekking al Congost de Montrebei o visitar el Centre d’Observació de l’Univers, instal·lació única a Espanya, el vostre destí és Mas Portal, a Àger.

La Garrotxa

Però si el Pirineu no us convenç i el que realment us interessa és convertir-vos en petits mestres sobre els volcans i la fauna de la Garrotxa, no patiu! Podeu fer-ho a través de les diferents aventures que s’ofereixen a Mas Pinsach.

Costa Brava, l’Empordà, i la Selva

Malgrat tot, sabem que us encanta la costa, i és per això que tenim una gran varietat de possibilitats per a oferir-vos. Si voleu sentir l’emoció de descendre pel màstil d’un vaixell pirata, podreu fer-ho a Marcel Maillot, a l’Estartit. Si sempre heu volgut rodar i participar a una pel·lícula i aconseguir un Oscar, ara podreu fer-ho a Can Mundet, a Tossa de Mar. I si el que voleu és participar en una autèntica festa hawaiana i observar els estels amb telescopi des de l’Escala, podreu aconseguir-ho anant a Torreferrana.

Triant passar uns dies a La Bisbal d’Empordà, al Pou del Glaç, podreu escollir dos estils diferents de vacances en família. Per una banda, podeu descobrir l’origen dels pous de glaç i navegar a vela cap a les Illes Medes. D’altra banda, podeu fer el mateix però afegint classes d’anglès, reforçant l’idioma de forma pràctica i lúdica. I per cert, triant qualsevol de les dues opcions podreu participar a un futbolí humà!

Finalment, si el que voleu es conèixer les tècniques bàsiques de la navegació a vela i fer un circuit d’aventura submarina a les profunditats del mar, us recomanem passar uns dies a La Garbinada, a Torroella de Montgrí. Tot i així, tampoc us podeu perdre La Fosca, a Palamós, on celebrareu la festa de la pintura, fareu ruta de BTT i Snorkel a Cala S’Alguer. Això sí, per passejar en zodiak pel riu Ter i gaudir la cantada d’havaneres, acompanyada de rom cremat, a on heu d’anar es a Albatros, a Llafranc.

Com podeu veure, són moltes les possibilitats que teniu per passar uns dies magnífics de vacances en família a l’agost. Tingueu en compte totes les opcions i trieu la que més us agradi. Mentrestant, nosaltres ho anem preparant tot.

¡Fins aviat, família!

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …