Els vostres instants amb Rosa dels Vents

Diuen que una imatge val més que mil paraules, i vosaltres ens feu arribar centenars d’imatges que ens deixen sense paraules! Ja siguin de les colònies, dels viatges d’idiomes a l’estranger o dels caps de setmana i les vacances en família, gràcies a xarxes socials podem recopilar online bona part de les imatges que compartiu de les vostres experiències a Rosa dels Vents.

Al nostre instagram hi trobareu un recull de fotografies fetes exclusivament per vosaltres, el millor testimoni de la vostra estada amb nosaltres! Us convidem a visitar-lo i a seguir compartint aquells instants viscuts a Rosa dels Vents que vulgueu recordar per sempre.

instagram-rosa-dels-vents

.

VEURE INSTAGRAM

Check Also

Novetats 2020: quatre nous programes a les colònies!!

Rosa dels Vents us presenta les novetats per a les colònies d’estiu 2020. Podeu escollir …