Últimes places, complet, complet, últimes places… Afanya’t a reservar!

Aquest estiu hi han moltes ganes d’anar de colònies! Aviat s’acabarà l’escola, comença el bon temps i enmig de les llargues vacances d’estiu hi ha uns dies de molta diversió que estan esperant tots els nens i nenes que ho vulguin.

Amb Rosa dels Vents no et quedaràs mai sense plaça pels teus fills, ja que funcionem sense concursos ni sorteigs, però si vols poder escollir la casa i les dates que més t’agradin… Afanya’t! Queden poques places i menys d’un més perquè comenci un estiu que no oblidran mai.

Els seus millors amics ja hi estan apuntats, i els que seran els seus millors amics… també!

VEURE PROGRAMES DE COLÒNIES

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …