Tots a córrer amb The Family Run!

El passat diumenge 29 des de Rosa dels Vents vam participar amb un estand de 200m2 en un dels esdeveniments familiars més divertits de tot Barcelona: The Family Run! Amb la col·laboració del Club Súper 3, l’Arc de Triomf va acollir aquest esdeveniment en que centenars de famílies van córrer conjuntament per la ciutat comtal.

Els nostres monitors van amenitzar el diumenge amb diverses activitats on petits i grans van poder provar un petit tast del que oferim a les colònies d’estiu i durant les estades de turisme en família. Quin fart de ballar, de riure, i de saltar… Gràcies famílies!

Turisme en família amb Rosa dels Vents

 

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …