An amazing summer in Exeter and Swansea!

Aquest estiu tenim moltes opcions perquè visquis el millor estiu de la teva vida aprenent anglès al Regne Unit, i avui te’n proposem dues amb allotjament en família que, si encara no has reservat el teu curs, segur que t’encantaran!

EXETER

Descens en canoa pel riu Exe, escalada en rocòdrom amb instructors professionals, rutes per la increïble Costa Juràssica, recerca de tresors ocults a la ciutat, guerra d’aigua, concurs de talents… 3 setmanes plenes d’activitats t’esperen en aquesta ciutat, una autèntica joia del sud-est britànic.

Exeter és una ciutat amb caràcter i personalitat que ofereix una singular combinació de paisatges naturals, edificis històrics i infraestructures modernes. Tant és possible deixar-se perdre pels antics carrers que envolten la magnífica catedral, com per la vora del riu, com passant una tarda de shopping al centre comercial Princesshay. I a més a més, amb excursions a ciutats costeres com Exmouth i Tourquay.

Més informació i reserves

SWANSEA

Escalada indoor, uns bons strikes a la bolera, ballar al ritme de les millors classes de Zumba, patinatge sobre gel i fins i tot fer Windsurf en una de les platges més boniques de Swansea són algunes de les activitats que t’esperen en aquesta destinació.

Swansea és una ciutat tranquil·la i segura, situada al país de Gales, a l’àrea de Gower. Un lloc ideal perquè els nostres alumnes puguin treure el màxim profit i millorin el seu nivell d’anglès, gràcies a les classe diàries amb els nostres professors TEFL i a la integració familiar.

Amb aquest curs els nostres estudiants participaran i gaudiran d’un complet programa integrant classes d’anglès, activitats esportives i culturals, així com visites turístiques a Tenby, Cardiff i a Rhossilli, una de les platges més boniques del món.

Més informació i reserves

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …