Sortegem un cap de setmana gratis en família!

Les colònies són una experiència que deixa marca: records inesborrables, aventures inoblidables, i l’emoció de poder compartir-ho amb un munt de nous amics. Per aquest motiu cada any ens fa més il·lusió rebre les vostres fotos i comentaris de les colònies i us ho hem volgut agrair amb aquesta recollida de firmes tan especial.

Busqueu aquella samarreta plena de firmes de les colònies de Rosa dels Vents, feu-hi una foto i penjeu-la aquí. O també en podeu penjar alguna feta durant les colònies! Entre tots els participants, sortegem 1 cap de setmana gratis en família! Us animeu a participar?

Participa-hi!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …