Reserva ja les vacances d’estiu en família!

Famílies, com que segurament ja us ronden pel cap les vacances d’estiu… hem obert les reserves perquè les pugueu passar en família!

Ja teniu disponible a la web tota la nostra oferta per a l’estiu 2016! Sigueu d’interior o de costa, tenim els indrets més bonics de la nostra terra disponibles per les vostres vacances: la Costa Brava, al Pirineu, al Montseny, a l’Empordà, a la Garrotxa… Podreu triar el que més us convingui per passar-ho d’allò més bé amb els que més estimeu.

Amb els nostres monitors viureu moments molt emocionats durant les activitats i us faran reviure aventures inoblidables envoltats de natura i activitats. Per part nostra, també hi posarem una cosa molt important: els riures i els somriures, indispensables per uns bons dies de desconnexió!

I per últim, us oferim el preu més econòmic possible: des de 25€/persona i nit en regim de pensió completa!

Reserva ja!

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …