Noves destinacions per als cursos d’anglès a l’estranger!

Moltes novetats en només 4 ciutats!
Ja heu esbrinat quines són les noves destinacions que us oferim aquest any amb els nostres cursos d’anglès a l’estranger? En tenim tant a Anglaterra com a Irlanda!

York: Per viure una experiència monumental… has d’anar a York! Una ciutat fascinant per la seva història que compta amb monuments com les muralles romanes, o la catedral gòtica més gran del nord d’Europa.

york             Exet 2

Vull més informació

Sligo: Situada al Nord – Est d’Irlanda, hi trobaràs una ciutat que grans poetes i escriptors han utilitzat com a font d’inspiració per les seves obres. Podràs gaudir d’una bella estada per tan sols 949€ durant 11 dies!

sligo

Vull més informació

Reading: Aquesta és una ciutat universitària que compta amb una important comunitat d’estudiants, on gaudiràs d’un munt d’activitats i coneixeràs estudiants d’arreu del món. Alhora, amb el nostre programa, t’endinsaràs al màxim en aquesta nova cultura i llengua, ja que hi ha un únic hispano parlant per família!

                                                                                                                                    reading            Reas 5

Vull més informació

Dublín: I per últim… llancem l’àncora a la ciutat de Dublín! Fundada pels Vikings a principis del segle IX, és una destinació rica per la seva història que oferirà als amants de la natura, i també als més urbanites, una gran varietat d’activitats per poder gaudir d’una magnífica estada.

dublin

Vull més informació

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …