Primeres colònies a partir de 6 anys: aventures gegants per als més menuts!

Els teus fills/es tenen entre 6 i 7 anys i ja comencen a tenir ganes de viure grans aventures? Ja és hora que facin nous amics i amigues, de viure noves emocions i d’aventurar-se en les seves primeres colònies d’estiu!

Amb Rosa dels Vents us garantim qualitat i el millor tracte per part dels nostres monitors, que són súper divertits, i que faran de les seves primeres colònies una experiència inoblidable!

Tenim per a ells un munt d’activitats com jocs de pistes, piscina diària, gimcanes i circuits d’aventura que segueixen un eix temàtic amb personatges i històries fantàstiques adaptades a la seva edat: s’endinsaran en un divertidíssim món de màgia!

Tot això combinat amb classes d’anglès amenes per fer que els més menuts es vagin familiaritzant amb l’idioma!

Sabem que és una decisió important que els vostres fills vagin de colònies per primera vegada. Per això, volem estar al vostre costat, i si teniu cap dubte o consulta, estarem encantats d’atendre-us al 902 200 005 o a través de la nostra pàgina de Facebook.

Més informació i reserves!

 

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …