No et quedis a la banqueta! Campus de Tecnificació de Futbol 2016

‘Futbolerus’, tornat el campus professional de tecnificació de futbol a Rosa dels Vents!

Dirigit per l’Acadèmia de Futbol professional d’elit Talent Sport, hi aprendràs tots els secrets per millorar el joc, i hi passaràs uns dies increïbles com un autèntic professional! L’estada consta de 8 o 15 dies amb l’objectiu de desenvolupar i perfeccionar el joc tècnic i tàctic dels jugadors, amb la col·laboració d’entrenadors i jugadors professionals, apostant pels valors de cohesió i el fair play.

El campus tindrà lloc dins de l’entorn natural de Mas Badó a Sant Quirze de Safaja (Barcelona) en unes instal·lacions idònies per a la pràctica del futbol. L’estada inclou un curs d’anglès dirigit per professors especialitzats amb l’objectiu de preparar als participants per assolir un nivell equivalent a un dels nivells de l’examen del Trinity College London, per si mai us fitxa un equip internacional 😉

Tots els participants rebran l’equipació necessària per a dur a terme l’entrenament, i al finalitzar el campus, s’entregarà un informe i vídeo futbolístic amb una avaluació personalitzada del jugador.

Nosaltres ja estem preparats, i tu?

Inscriu-te!

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …