Cursos a l’estranger: allotjament en residència o família?

Els cursos d’idiomes a l’estranger de Rosa dels Vents ofereixen dos tipus d’allotjament: en una residència o amb una família que visqui a la destinació escollida. A l’hora de triar quina de les dues opcions és la millor per a tu, és normal que et sorgeixin dubtes entre les diferències que hi ha entre un tipus d’estada i l’altre. Per això t’expliquem què és el que t’ofereix cadascuna:

En ambdós casos els programes són similars, tot i que existeixen certes diferències:

  • Les activitats en els cursos de Residència solen ser de tipus esportiu, perquè els centres tenen bones instal·lacions per a practicar esports. Les activitats en Família són més socials i lúdiques, ja que es realitzen al poble o pobles veïns.
  • En els cursos en Residència es fa una activitat nocturna diferent cada nit (disco, sessió de cine, festes temàtiques), mentre que en els cursos en Família es realitza una única activitat nocturna per estada.
  • En els cursos en residència les classes es realitzen en el mateix campus, no hi ha desplaçament. Per contra, en els cursos en Família es realitzen desplaçaments fins a les escoles (a peu o amb transport local depenent del curs).
  • En el cursos en Residència els àpats es fan al menjador del centre, seguint el menú que ofereixen. Els estudiants en família mengen al migdia el picnic facilitat per la família.

En resum, el curs en Residència és més lúdic i esportiu, mentre que el curs en Família ofereix la possibilitat d’aprofundir millor en la oportunitat de conèixer una altra ciutat, conviure amb la família i, d’aquesta manera, perfeccionar més l’anglès.

Informa’t!

Check Also

carnaval en familia

Carnaval en Família 2020

Tenim uns caps de setmana que us canviaran la cara! Gaudiu en família del Carnaval …