Colònies sense sorteig per aquest estiu 2016!

Rosa dels Vents volem que els vostres fills i filles gaudeixin al màxim d’aquest estiu 2016, per això les nostres colònies funcionen sense sorteig ni preinscripcions! Ja podeu reservar la vostra plaça, directament online, sense preocupar-vos d’esperar els resultats de cap concurs. Únicament heu d’escollir el programa d’activitats i les dates per a garantir-vos un estiu ple d’aventures, diversió, aprenentatge i, sobretot, on compartiran increïbles experiències amb nous amics!

Colònies sense sorteig ni preinscripció 2016!Us assegurem que seran unes colònies plenes d’activitats (amb ràfting, caiac, vela, escalada, BTT, laser tag, equitació, futbol…) i al millor preu: 8 dies des de 299€.

Ens avalen 40 anys d’experiència, el fet de ser la primera i única empresa de lleure de Catalunya que compta amb el Certificat de Qualitat ISO 9001:2008 (inclou gestió, activitats, seguretat, formació i instal·lacions) el nostre súper equip de monitors!

Aquest any amb les nostres colònies viuran activitats molt emocionants, però el que més els emocionarà serà compartir-les!

Més informació i reserves!

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …