Nous cursos d’anglès a l’estranger 2016!

We have very exciting news! Ja podeu visitar la nostra pàgina web de Cursos d’Anglès a l’Estranger i fer un cop d’ull a totes les novetats que us oferim aquest 2016. Sigueu els primers en conèixer les noves residències, allotjaments, i destinacions d’Irlanda, Malta i Anglaterra que de ben segur seran el marc per  un estiu inoblidable!

cursos-angles-anglaterraAmb cursos acreditats pel British Council i també per ACELS (Accreditation and Co-ordination of English Language Services) les nostres estades són garantia de diversió i aprenentatge per a tots els nivells i butxaques: 11 dies des de 949€ amb vol inclòs!

A més, tots els nostres programes estan dissenyats per grups d’edat (per a joves de 10 a 18 anys) i segons les necessitats de cadascú; uns grups que es convertiran, sens dubte, en grans amics. Noves amistats, un nou país, una nova cultura, una manera diferent de veure el món… i tot en anglès.

Com a seguidors del bloc de Rosa dels Vents, us volem donar l’oportunitat de ser els primers en poder reservar el vostre viatge. A summer full of English is waiting for you!

Més informació i reserves Pregunta’ns a Facebook!

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …