Preparats per esquiar?

Està clar que ens encanta la neu! I a qui no? Tombar-se amb els braços i les cames obertes per fer àngels, construir ninots o jugar a guerra de boles de neu… I no parlem dels esports que es poden fer, com ara l’esquí i l’snow. Si voleu fer una escapada d’hivern diferent, Rosa dels Vents Hotels us ha preparat un pla de vacances increïbles al Pirineu.

cap-setmana-esqui-pirineu-familiaUn paquet d’esquí que inclou dos dies d’esquí amb forfait i dues nits d’allotjament a l’Hotel Condes del Pallars*** a només 14 km de Port-Ainé, una de les estacions d’esquí amb la millor neu del Pirineu. I per recuperar energies després d’una intensa jornada d’esquí, a l’hotel us espera una relaxant sessió d’spa per continuar gaudint de la neu l’endemà.

Servei gratuït de guarda esquís, qualsevol tipus de pensió o habitació a escollir, dos esmorzars i un sopar, tot a un preu assequible per fer de la vostra escapada en família una experiència inoblidable.

Una oportunitat única a l’any, animeu-vos i no us preocupeu de res més que de lliscar per la neu!

Més informació i reserves

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …