A Rosa dels Vents acabem l’any amb un munt de diversió!

Per aquells que vulgueu passar el Fi d’any en família, envoltats de natura i nous amics, a Rosa dels Vents us hem preparat un pla perfecte per gaudir d’aquestes dates tan especials d’una forma diferent i divertidíssima.

Cap d'any Rosa dels ventsPrepareu-vos per una entrada d’any plena d’emocions amb actuacions sorpresa, cotilló i ball. Que la festa no s’aturi!

I l’endemà, pels més matiners, hi haurà esmorzar especial de Fi d’any amb xocolata desfeta i xurros. A més a més, si sou aventurers, es faran algunes activitats com el tir amb arc o excursions amb quads on nenes i nens podran practicar la seva habilitat de conducció.

Per completar la inauguració d’aquest nou any farem unes fantàstiques galetes pels patges reials i els més menuts acompanyats dels pares, podran entregar la carta que de forma màgica faran arribar a ses Majestats els Reis d’Orient.

Us animem a visitar totes les propostes per Cap d’any i Nadal!

Més info i reserves

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …