Últimes places pel Pont de Desembre!

Arriben els dies de pont i a Rosa dels Vents us esperem amb molta diversió per a tota la família. Si encara no us heu decidit, no patiu, que us donem un cop de mà. Us oferim quatre indrets per a tots els gustos:

El Castell de Fluvià està esperant a aquells que us agrada l’emoció. Al Parc natural del Montseny podreu disfrutar d’activitats esportives, excursions i molt més, en un entorn on estareu molt a prop de la natura. Trobareu activitats com la tirolina, rappel, tir amb arc, muntar a cavall, taller de pastisseria, rutes al bosc, i moltes més.

Al Pou del Glaç oferim la perfecta combinació d’aventura i cultura. Pels amants de l’art i la gastronomia us oferim una agradable estança a la Bisbal de l’Empordà. La fàbrica de gel, el bosc dels sentits, el futbolí humà i moltes aventures més us esperen al Pou del Glaç.

Us agrada la màgia? Durant el pont, la Masia de Mas Badó s’omplirà de màgia, amb un seguit d’activitats que despertaran tots els teus sentits. Un misteriós laberint, trucs i trampes i bruixes i bruixots  us esperen en aquesta aventura.

can-mundet-rosa-dels-ventsQue us semblaria passar uns dies a prop de l’espai? A Can Mundet us posem a prova per tocar el cel amb les activitats que oferim al Centre d’Entrenament de Futurs Astronautes, un espai únic al món on els nens es preparen individualment per a ser astronautes i així poder viatjar amb els pares a l’espai còsmic.

Més informació i reserves

 

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …