Viu el Pont del Pilar amb Rosa dels Vents!

Viu un inoblidable Pont del Pilar amb Rosa dels Vents!

Rosa dels Vents us ofereix un pla perfecte per gaudir en família del Pont del Pilar.

Del dia 9 d’octubre al 12 d’octubre us oferim la possibilitat de passar quatre dies a l’Hotel Condes de Pallars per 45€ per nit i persona amb tot inclòs: pensió completa, allotjament i activitats.

Hotel Condes de PallarsPodreu gaudir del Pirineu i d’activitats que faran d’aquests dies una experiència única com el ràfting per les aigües de la Noguera Pallaresa, tir amb arc o el Làser Tag per potenciar l’estratègia en equip.

També hi ha lloc pels més menuts, a partir de tres anys, que podran passar-ho d’allò més bé amb activitats com rutes pel llac amb canoa, circuit de mini BTT, un mini tir amb arc i molt més.

Després d’un dia ple d’aventures tota la família podrà relaxar-se i participar en les activitats d’animació i finalment a la festa amb ball i discoteca.

Castell de Fluvia. Rosa dels Vents.També us oferim una estada al Castell de Fluvia des de 26€ per persona i nit amb tot inclòs.

Descobrireu els racons més màgics del castell i els seus voltants amb activitats com escalada d’ascens, rappel i jump extrem o a través d’un passeig amb carro per als nens més petits de 8 any.

Les places són limitades, no perdeu temps i feu ja la vostra reserva!

Reserva aquí

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …