Família, com ha anat l’estiu?

Esperem que les vostres vacances d’estiu en família amb Rosa dels Vents us hagin deixat una pila de bons moments, plens de diversió. Molts de vosaltres així ens ho heu fet saber amb els vostres testimonis que hem rebut. Aquí us en deixem un recull!

Hola!!! M’havien parlat de ROSA DELS VENTS però… els comentaris han superat i mooolt la realitat viscuda!!!
Hem estat amb els meus fills de 9 i 11 anys una setmana a l’Albatros – Llafranc (l’última just abans de tancar la temporada).
Genial, fantàstic, emocionant, divertit es queda curt!!! La feina dels monitors, la seva actitud, energia, carinyo i paciència!!! Són dignes de tots uns professionals on demostren que estan fets per fer sentir a les persones el millor possible!!! La diversió està assegurada!
ENHORABONA per l’organització i el personal! Amb la resta de famílies hem fet amistats molt maques 😉 (nens i pares/mares).
Lara, Biel i Mònica
Hem passat quatre dies a Can Mundet i hem fet curt. Era la primera vegada i no sabíem molt bé com aniria la cosa. El nostre petit només té 3 anys i no sabíem si estaria bé o no, i hem tornat contentíssims. L’any vinent repetirem segur, però mínim una setmana. Els monitors són genials, els jocs en família i les activitats. A més, hem tingut la sort de coincidir amb famílies increïbles i ens emportem un molt bon record de tot plegat
Loli Morales
Vam estar a l´agost a la casa Mas Badó. Tots ens ho vam passar súper bé. Tindré molt bon record d´aquest estiu. Tornaré segur amb Rosa dels Vents unes altres vacances!! Inoblidable!
Eva
La nostra primera vegada hem estat a la Garbinada i tornarem. GRÀCIES als monitors Llimona, Sara, Chiri, Pau, Laura, Siso, Marta. Sense la vostra paciència i alegria no seria aquesta experiència tan especial. Un consell: deixeu a casa la vergonya i porteu totes les ganes de compartir amb el vostres fills.
Susana, Óscar, Iván, Rubén, Pol i Gina

Podeu llegir més testimonis de les nostres famílies aquí.

Desitgem retrobar-nos ben aviat, no només a l’estiu! Perquè ja sabeu que amb nosaltres us ho podeu passar d’allò més bé tot l’any! Per aquesta tardor us tenim preparats programes d’activitats per a tota la família i per a tots els gustos en les vostres estades de cap de setmana.

Us esperem!

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …