Ja pots reservar els teus caps de setmana en família per aquesta tardor!

Gaudiu dels millors caps de setmana amb la família aquesta tardor. Us proposem activitats conjuntes per a nens i adults amb monitors professionals, pensió completa i habitació privada per cada família. Cada casa us ofereix un programa diferent per fer inoblidable el cap de setmana en família.

Podeu escollir entre els grans paisatges d’el Montseny, el Massís de les Gavarres, el Pirineu i l’Empordà i d’un munt d’activitats com el Camp d’Aventura del Castell de Fluvià, els estudis de cinema Mundet Bross, el Món de la Màgia de Mas Badó… I com sempre, també us podeu allotjar al nostre Hotel Condes del Pallars***!

Els millors caps de setmana de tardor? No tardareu en descobrir-los:

Més informació i reserves

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …