Les nostres cases: Mas Portal

Endavant, passeu! Us presentem Mas Portal, la nostra casa de colònies a la província de Lleida, a les afores del poble d’Àger. És sens dubte l’entrada a plena natura, amb paisatges que són de postal!

Hi podreu practicar una pila d’activitats esportives i d’aigua, com caiac pel pantà, escalada, rutes en bicicleta, tirolina… I conèixer la cultura i les tradicions de l’alta muntanya pirenaica, com la vida i la feina que feien antics raiers, que navegaven amb embarcacions típiques d’aquí riu avall.

Mas Portal disposa a més de piscina, camps de bàsquet, futbol, sales d’activitats, rocòdrom, un porxo… Un munt d’espais tant fora com dins de la casa per no avorrir-se ni un segon! Perquè en plena muntanya hi tenim tranquil·litat, però també molt temps per a l’aventura i diversió!

Més informació i reserves

Check Also

A les colònies aprenen a volar

El nou espot per a les colònies 2020 ja roda i esperem que us agradi …