Les nostres cases de colònies: Masia Dorada

Entre oliveres i camps de conreu es troba la nostra casa de colònies Masia Dorada, a només 2 km del centre de Salou i molt a prop també del parc d’atraccions Port Aventura, on en alguns dels nostres programes hi fem una sortida.

Sapigueu que durant la vostra estada a Masia Dorada podreu fer molt l’indi. I és que hi tenim una zona amb tipis! I també hi podreu practicar el tir amb arc i moltes altres activitats i esports aquàtics, perquè tenim piscina i el mar a tocar, en plena Costa Daurada.

La casa a més, disposa de diferents sales on hi fem moltíssimes activitats, un camp de futbol i una plaça exterior per a fer-hi representacions teatrals i festes!

Ja veieu que és una casa ben pintoresca!

Més informació i reserves

 

Check Also

Caps de setmana amb raquetes de neu

Aquest hivern canviem les raquetes de tennis… per les de la neu! Veniu amb la …