Pares, teniu la paraula! – Opinions de Turisme en Família

Sovint les famílies de Rosa dels Vents ens feu arribar el vostre testimoni sobre la vostra estada amb nosaltres. Contents i orgullosos de llegir els vostres comentaris, hem volgut fer-ne aquí un recull.
Esperem poder continuar fent-vos-ho passar molt bé en família!

Acabem d’arribar de passar una setmana fantàstica al Condes del Pallars. Ens hem trobat un equip de monitors fantàstics. La Marta, l’ Anabel, el Carles, el Dídac i el Guillem. Gràcies a tots per la vostra professionalitat i la vostra entrega. Ens heu fet passar moments inoblidables.
Eli
Hem passat uns dies al juliol al Pou de Glaç, i a part de passar-ho super bé, mejar molt bé (es nota que es cuina amb molt de carinyo), hem trobat a uns monitors super actius, és un no parar d’activitats!
Eva Mª Caro
Ahir mateix vam arribat del Castell de Fluvià! Gràcies per aquestes vacances tan enriquidores i divertides! Feia temps que no m’ho passava tan bé! Gràcies a tots els monitors per la seva paciència i per la seva professionalitat i en especial a la Pantxu i en Pere!!! Per molts anys que pogueu conservar aquest punt d’espontaneïtat!!!
Família Gené Mora, Josep, Fina, Pau, Blai i Bruna
Ahir vam arribar d’Albatros a Llafranc. Encara estic amb aquella sensació de felicitat que tens quan tornes de vacances jajajaja!
Han sigut 4 dies fantàstics, els monitors increïbles tan a nivell professional com humà (gràcies Toni, Juanca i la Núria). El menjar excel·lent i les activitats com tornar a ser nen. Ja estic a punt de reservar per l’agost perquè l’experiència ha sigut immillorable.
Gràcies

Gemma Cazorla

Podeu veure més opinions aquí.

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …