Els 3.0: d’un planeta spam a un planeta sostenible

Connecta’t al coneixement mitjançant les noves tecnologies amb aquest innovador programa de colònies escolars que proposa als joves ser els protagonistes d’un videojoc on la realitat augmentada farà créixer els seus valors.

Rosa dels Vents ofereix una proposta de colònies totalment pionera i original, on els alumnes tindran el privilegi de construir en equip un món més sostenible, entenent el seu funcionament, fomentant el treball en equip i l’aprenentatge de nous valors didàctics. Per poder construir aquest món més just, disposen de l’ajuda dels 3.0, tres personatges virtuals que representen l’Economia, el Medi Ambient i els Valors, respectivament. Aquests són els temes vertebradors a partir dels quals s’estructura el programa.

Acompanyats dels seus companys i utilitzant la seva imaginació més enllà d’una pantalla, els joves aniran superant proves i activitats multiesportives on hauran de donar resposta a preguntes com aquestes:

  • Què podem fer per ajudar a una persona discapacitada a moure’s per tota la ciutat?
  • Per què és tan important ser emprenedor en el context econòmic actual?
  • Com podem conèixer i respectar antigues cultures?

Més informació

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …