40 anys de colònies escolars

El 2015 és un any molt especial per Rosa dels Vents, i és que celebrem 40 anys de les nostres primeres colònies escolars. Des de 1975 treballem per oferir la millor qualitat en el que considerem un element indispensable per a l’educació integral dels infants i adolescents juntament amb la tasca docent que es realitza des de l’escola.

I com no podia ser d’altra manera, aquest any arriba carregat de novetats: amb les noves colònies “Els 3.0” basades en els valors i les noves tecnologies, amb la reforma integral de la casa de colònies Albatros i amb nous crèdits de síntes íntegrament en anglès.

Però el més important de tot és que hem arribat fins aquí gràcies al gran equip humà que ha format part de Rosa dels Vents durant aquestes 4 dècades (Els “40 anys” de la imatge estan fets unint el nom de tots ells) i que ha fet que els més de 2 milions de nens que han gaudit de les colònies amb nosaltres hagin après sempre amb un somriure. GRÀCIES!

Treu punta a les colònies! Descarrega el catàleg escolar 2015

 

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …