La nit més curta de l’any amb els ‘petardos’ de la casa!

A Rosa dels Vents ja hem encès les metxes per preparar la nit més curta i divertida de l’any!

Entre coca, cava, refrescs i ball, tota la família podreu gaudir amb els nostres monitors i monitores, que us han preparat les millors coreografies i músiques per poder ballar durant la revetlla de Sant Joan!

Tenim a punt un programa que començarà durant la nit del 23 de juny amb un bon sopar, seguit d’una festa inoblidable on de ben segur que moureu l’esquelet a la discoteca de les nostres cases de colònies. L’endemà, tots a l’aigua! Gaudireu d’un matí ple d’activitats aquàtiques: aquadance, waterpolo, piscina, gimcanes… En definitiva, muntarem la gran festassa de l’aigua!

No us quedeu sense plaça i reserveu ja la Gran Revetlla de Sant Joan amb Rosa dels Vents!

[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/revetlla-sant-joan-albatros-costa-brava” target=”blank” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan a l’Albatros[/su_button]  
[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/sant-joan-al-castell-de-fluvia” target=”blank” background=”#c56600″ color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan al Castell de Fluvià[/su_button]  
[su_button url=”https://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-tematics/sant-joan-pou-del-glac-emporda” target=”blank” background=”#00ae6a” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Sant Joan al Pou del Glaç[/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …