L’estiu més familiar amb Rosa dels Vents!

Us imagineu fer el que més us agrada amb la més gran de les companyies? A Rosa dels Vents volem que les millors estones que passeu aquest estiu siguin en família, per això us hem preparat unes vacances familiars d’allò més divertides i agradables perquè les recordeu sempre amb un somriure!

Les vacances en família de Rosa dels Vents combinen natura, aventura, programa d’activitats, animació, esports… I sempre allotjats a les nostres cases de colònies! Bé, a les nostres cases de colònies i al nostre Hotel Condes de Pallars! La comoditat d’un hotel amb la diversió de Rosa dels Vents! Sigui casa o sigui hotel gaudireu d’activitats tan divertides com vela, aquasports, ràfting, escalada, caiac, tirolina i molt més!

[su_slider source=”media: 889,893,892,890,891,888″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

A més, sempre pensant en els menuts de la família! Per als més petits (menors de 8 anys) hi ha programades activitats adaptades a la seva edat: parcs lúdics d’aventura, circuit de motos, jocs de pistes, danses, cançons… I tot això amb la presència dels nostres monitors més professionals i divertits que us acompanyaran durant la vostra estada a Rosa dels Vents!

Platja o muntanya? Aventura o relax? Tantes opcions com famílies hi ha! Aquest estiu si us quedeu a casa… que sigui a una casa de Rosa dels Vents!

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/vacances-d-estiu” target=”blank” background=”#f08a3b” color=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”5″]RESERVA ARA EL TEU ESTIU EN FAMÍLIA![/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …