Vacances en família amb la màxima comoditat!

A Rosa dels Vents no només ens conformem amb les onze cases de colònies que tenim sinó que encara en volem més! Però… I si en comptes d’afegir una casa més hi afegim un hotel? I si us diem que ara les nostres famílies tenen l’opció d’allotjar-se a l’Hotel Condes del Pallars***? 

Aquesta nova destinació, inaugurada l’any passat, compta amb el millor confort i les millors activitats d’animació, lleure i esport per a gaudir al màxim de les vacances d’estiu en família!
El nostre servei hoteler de tres estrelles us proposa un munt de diversió i lleure en un conjunt de programes d’oci variats. Sigui quin sigui el programa que escolliu, passareu uns dies genials al Pallars, l’entorn on es troba l’hotel, que ens ofereix la possibilitat de fer escalada, ràfting, BTT, Kin Ball, circuit de quads, tirolina, bodyzorb i excursions a llocs tan espectaculars com el Parc Natural d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici.

[su_slider source=”media: 906,908,904,910,905,907,909″ limit=”12″ title=”no” mousewheel=”no” autoplay=”6000″]

Un grapat d’activitats adaptades a les diferents edats i gustos us esperen a l’Hotel Condes del Pallars***!

MÉS INFO I RESERVES

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …