Les colònies Premium tenen premi!

Les Colònies Premium de Rosa dels Vents tenen premi, i és que et portem Anglaterra a Catalunya!!!

Sí, sí, ho has llegit bé! Instal·lem tot el personal d’un College anglès a Torreferrana. Aprendreu anglès amb professors nadius amb l’objectiu de preparar-vos per assolir un nivell de comprensió i expressió oral equivalent a un dels nivells d’examen del Trinity College de London!

Es realitzarà una entrevista personalitzada en anglès un cop arribats al centre per adequar el nivell de cada un dels participants. Un cop feta i superada amb èxit l’entrevista, a gaudir d’unes bones colònies Premium amb total immersió lingüística!!!

Et sents més còmode movent-te per mar o per gespa? Podràs escollir les Colònies Premium Vela i fer activitats aquàtiques mentre aprens la llengua anglesa, o bé les Colònies Premium Futbol i marcar-te un bon hattrick aquest estiu!

Language learning immersion Campus professional futbol

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …