Curs d’anglès a Exeter!

No saps quina destinació triar per anar a fer el teu curs d’anglès? Avui us presentem el curs de Rosa dels Vents que es realitza a la ciutat de Exeter, una de les ciutats més antigues de Gran Bretanya.

En aquest curs, dirigit a joves de 13 a 17 anys, ofereix un programa amb classes d’anglès de 3h de dilluns a divendres a les instal·lacions modernes de la Univeristiy St Luke’s Campus. Unes classes d’allò més dinàmiques i amenes que es combinaran amb programes esportius i culturals a càrrec de monitors bilingues per continuar relacionant-se i treballant l’idioma d’una manera diferent.

A més a més l’allotjament a Exeter és amb família fet que permetrà als alumnes que es relacionin amb les persones natives del país i continuïn parlant anglès durant les 24h

exeter-003-d20cf0532c

Encara no creieu que tornaran molt anglesos? No deixeu escapar 15 o 22 dies complets plens de diversió tota en anglès!

[su_button url=”https://www.rosadelsventsidiomas.es/ca/estiu-joves-anglaterra/allotjament-en-familia/exeter” target=”blank” style=”3d” background=”#ffc33b” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Més informació[/su_button]

Check Also

Inscripcions a les Colònies d’Estiu 2022

Ha arribat un dels moments més emocionants de tot l’any: Ja podeu reservar les colònies …