Torna La Raftingada amb Flaix FM

Un any més torna l’activitat més esbojarrada que dóna el tret de sortida a les activitats d’estiu. Ja sabeu de què parlem? La Raftingada de Rosa dels Vents i Flaix FM a l’Hotel Condes del Pallars***!

Aquest any ens trobem el cap de setmana del 24 al 26 d’Abril per passar una cap de setmana d’allò més aventurer i divertit amb tota la famíla.

I què ens espera en aquests 3 dies? Divendres arribem i ens instal·larem a l’Hotel Condes del Pallars que gràcies a les seves magnífiques instal·lacions ens permetrà relaxar-nos abans de l’aventura. El dissabte al matí baixarem fent ràfting per la Noguera Pallaresa i a la tarda farem activitats d’aventura. Acabarem el dia amb la Gran Festa FLAIX FM per a grans i petits. I el diumenge al matí gastarem els cartutxos que ens queden jugant al Làser Tag, un joc d’equip que consisteix en vèncer els contrincants fen punteria i tocant-los amb els nostres làsers. El cap de setmana quedarà complet amb el dinar de comiat i germanor per recuperar forces.

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/103690515″]

Vine amb tota la família a passar un cap de setmana complet amb activitats guiades per monitors i allotjament amb pensió completa a l’Hotel Condes del Pallars*** per només 40€/per persona i nit.

[su_button url=”http://www.turismeenfamilia.com/caps-de-setmana-en-familia/raftingada-hotel-condes-de-pallars#” target=”blank” style=”3d” background=”#d40f2d” color=”#ffffff” size=”4″ center=”yes” radius=”5″]Reserva ara![/su_button]

Check Also

Bon Nadal amb Rosa dels Vents!

A Rosa dels Vents us volem desitjar un Bon Nadal amb mil històries màgiques dels …